Informatii

Inselatorie la Halmagiu prin CEC

17.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Un fapt incredibil s-a petrecut la agenţia CEC din Hălmagiu. Oamenii s-au trezit cu conturile golite, astfel că banii care i-au depus au fost scoşi prin falsificarea semnăturilor. Cetăţenii au intrat în panică pentru că nu ştiau ce s-a întâmplat. Şefa agenţiei CEC din Hălmagiu pe nume Doina Petrovici părea o femeie serioasă care se bucura de încrederea oamenilor din zonă. De aceea a fost aleasă şi consilier comunal din partea unui partid reprezentativ.
Numai că respectiva femeie s-a pretat la lucruri necinstite. Beneficiind de încredere a luat bani de la unii cetăţeni pe care nu i-a mai depus la CEC ci i-a folosit în scopuri personale. De asemenea a falsificat brutal semnăturile unor depunători şi le-a scos banii. Astfel, au fost goliţi de banii depuşi Petrişor Dragoş din satul Brusturi, iar lui Petrişor Tudorel Rad din satul Poenari i s-a scos în două tranşe în luna mai suma de 10.000 lei, 100 milioane lei vechi. La fel prin tot felul de tertipuri au fost înşelaţi Agafia Colf din Hălmagiu cu 65 milioane lei vechi, Toader Nicodim din Brusturi şi alţii.
Oamenii au aflat de înşelătorie când s-au dus să-şi scoată banii de la agenţia din Brad.
Sesizată sucursala CEC din Arad şi poliţia au luat măsuri operative. Astfel Doina Petrovici este cercetată pentru fals, uz de fals şi înşelătorie, urmând a fi trimisă în judecată.
Directorul sucursalei CEC Arad, domnul I. Horhat ne-a confirmat faptul că tuturor depunătorilor CEC înşelaţi li se recunosc sumele depuse, inclusiv dobânda calculată la zi.
Ceilalţi care au fost înşelaţi şi au dat banii fără documente urmează să fie despăgubiţi în urma hotărârilor instanţelor de judecată.
Să sperăm că femeia vinovată de aceste lucruri îşi va primi pedeapsa binemeritată şi oamenii înşelaţi îşi vor intra în drepturi.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Sida Voicu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro