Informatii

Inselaciune

26.07.2007 ⋅ 0 comentarii

O patrulă mobilă auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, în timp ce executa serviciul de menţinere a ordinii publice în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad, a fost sesizată, de către un cetăţean, despre faptul că o persoană de sex masculin solicită diferite sume de bani de la locuitorii blocului X 42.
Deplasându-se la imobilul indicat, jandarmii l-au identificat pe M. Alexandru Ovidiu, de 25 ani, cu domiciliul în sat Vişagu, jud. Cluj, care, folosindu-se de documentele de înfiinţare şi funcţionare ale unei fundaţii caritabile şi susţinând că lucrează ca voluntar în cadrul acesteia, solicita diferite sume de bani de la locatari, pretinzând că sumele colectate vor fi folosite în scopuri umanitare, în realitate folosind banii în scopuri personale.
La controlul corporal preventiv efectuat, jandarmii au găsit asupra sa suma de 52 lei. Documentele folosite şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, iar o parte din bani au fost deja restituiţi persoanelor păgubite.
Solicităm persoanelor înşelate să se adreseze Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, tel. 0257/514922, int. 129, pentru recuperarea pagubelor.
Celui în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „înşelăciune”, iar dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.
Menţionăm faptul că M. Alexandru Ovidiu a săvârşit acelaşi gen de infracţiune şi în cursul lunii februarie a. c., jandarmii întocmindu-i şi înaintând Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad actele premergătoare începerii urmăririi penale.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro