Informatii

Au furat o bicicleta

27.07.2007 ⋅ 0 comentarii

O patrulă mobilă auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflată în serviciul de menţinere a ordinii publice în zona cartierului Aurel Vlaicu din municipiul Arad, a fost sesizată, în urma primirii unui apel telefonic la numărul „956” – al Jandarmeriei Române, cu privire la faptul că un minor a sustras o bicicletă din Piaţa Fortuna.
Deplasându-se la faţa locului, jandarmii i-au identificat pe soţii D. Dragoş, de 32 ani şi D. Mirela, de 27 ani, cu domiciliul în mun. Piteşti, jud. Argeş, care, aflându-se în Piaţa Fortuna, împreună cu fiul lor, în vârstă de 9 ani, l-au determinat şi ajutat pe acesta să sustragă o bicicletă marca „Mountain Bike” pentru copii, care era expusă pentru vânzare. Profitând de neatenţia vânzătoarei, minorul a dus bicicleta la autoturismul părinţilor, unde aceştia au introdus-o în portbagajul maşinii. Jandarmii i-au surprins pe făptuitori chiar în momentul în care se pregăteau să plece din zonă.
Prejudiciul, în valoare de 140 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate. Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „instigare şi complicitate la furt”, iar dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro