Informatii

Legea pensiilor si finantarea de proiecte, preocupari ale deputatului Calimente

28.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Deputatul PNL Mihai Calimente a continuat şi în cursul acestei săptămâni seria de întâlniri cu pensionarii din judeţul Arad, întâlniri menite să lămurească lucrurile în privinţa modificării legii pensiilor.
Astfel au existat deja întâlniri în Arad, Chişineu Criş, Şiria şi Ineu, iar în zilele următoare sunt vizate localităţile Sebiş, Lipova şi încă o dată Chişineu Criş datorită interesului major stârnit de tema dezbătută.
„ Oamenii sunt foarte interesaţi de acest subiect, sunt bucuroşi că li se vor majora pensiile, dar trebuie să recunosc că demersurile preşedintelui au reuşit să le sădească îndoiala în suflet, ceea ce nu este permis. Îi asigur că PNL va aplica cu stricteţe această lege“, a explicat Calimente.
Acesta a adăugat că oamenii întreabă în general dacă nu vor fi păcăliţi, dacă nu vor avea de suportat alte categorii sociale, sau dacă ţara nu va da faliment din cauza pensiilor lor.
Parlamentarul arădean şi-a mai exprimat disponibilitatea de a participa la astfel de discuţii la solicitarea oricărui primar din judeţ, indiferent de coloratura politică, sau asociaţie de pensionari.
În aceeaşi notă, Calimente a dorit să răspundă şi unor atacuri venite dinspre PSD conform cărora guvernul a alocat bani localităţilor pe criterii politice, parlamentarul arădean somând PSD Arad să prezinte o listă cu proiectele depuse de primarii lor şi care nu au primit finanţare de la guvern. „Mai mult decât atât fac apel prin intermediul dumneavoastră către toate primăriile din judeţ care au proiecte şi studii finalizate pentru diverse investiţii să vină cu ele la mine şi îi vor sprijini atât cât îmi stă în putinţă, indiferent de coloratura lor politică“, a mai adăugat Calimente.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro