Informatii

Aradenii prefera sa isi petreaca concediile in strainatate

30.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Vara este anotimpul în care cei mai mulţi dintre noi îşi i-au concedii pentru a pleca la munte ori la mare. Cum suntem în plin sezon estival le-am adresat arădenilor următoarea întrebare. Aţi fost plecaţi în concediu? Ce preferaţi România sau  străinătatea ?

Elisabeta Bejan,: Încă nu am fost în concediu, dar  vom pleca la sfârşitul luni august. Ne vom duce în  Turcia, deoarece acolo nu am fost niciodată.   Şi am înţeles că sunt cele mai bune condiţii de cazare şi masă.
Anonim,; Nu  am fost plecată niciunde şi nici nu cred că voi pleca. Situaţia financiară nu ne mai permite acest lucru. Peste tot este scump, abia ne ajung banii de mâncare, ce să mai vorbim de distracţii.
Adelina, elevă: Nu am fost plecată nicăieri. Dar peste o săptămână o să plec la bunici. Acolo merg în fiecare vacanţă. Este o zonă de munte şi este foarte frumos.  Dacă aş avea bani aş pleca în Grecia.
F.O., muncitor: Am fost vara aceasta  plecat în Grecia. Ne-am făcut un obicei  de a pleca în concediu peste hotare. Tarifele sunt mult mai mici, iar condiţiile mult mai bune.
M.M., muncitor.  Acum sunt în concediu. Am venit în vizită în România, de unde am plecat în urmă cu 17 ani în Germania. Pentru mine România este cea mai frumoasă ţară.
Ciprian B, student: Încă nu am fost în concediu deoarece am avut examene de dat. Urmează ca în luna august să plec în Grecia. Merg cu un grup de prieteni. Este a doua oară când vizitez această ţară.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.Untaru, A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro