Informatii

Bermo Group se extinde la nivel national

02.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Compania Bermo Group vizează investiţii de peste 70 de milioane de euro în proiecte rezidenţiale.  Bermo Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din vestul ţării, vizează, printr-o importantă achiziţie în Braşov, extinderea la nivel naţional. Investiţia din Braşov, pe o suprafaţă a terenului de 10.000 mp, va ajunge în final la cifra de aproximativ 8,5 milioane de euro. Bermo Group elaborează în prezent planurile tehnice, planuri care prevăd construirea unor clădiri de apartamente premium, cu o suprafaţă construită de 19.000-20.000 mp. „Am achiziţionat terenul în cursul lunii iulie, alegând să ne extindem în Braşov deoarece, potrivit studiilor proprii, oraşul are un potenţial de dezvoltare ridicat, iar cererea de locuinţe este în creştere“, a declarat Flavius Eşnican, directorul de marketing al Bermo Group.
      Finanţarea proiectului va fi asigurată în proporţie de 15 la sută din surse proprii şi 85 la sută din credite bancare. Noul proiect braşovean reprezintă doar o parte din  investiţiile programate de compania arădeană Bermo Group. Totalul acestora va depăşi 70 de milioane de euro în următorii doi ani. Miza este consolidarea poziţiei de lider al dezvoltatorilor imobiliari din Arad şi extinderea către alte zone de oportunitate la nivel naţional.
       Bermo Group este o societate comercială pe acţiuni, cu capital integral privat, care activează în domeniul imobiliar din anul 2004. Acţionarii principali ai Bermo Group SA sunt Imotrust SA, care deţine 58,25 la sută, şi omul de afaceri Valentin Morar cu 41,74 la sută.
Principale produse imobiliare ale Bermo Group sunt ansamblurile de vile Axa 1 şi Axa 2, blocurile de apartamente Bermo Rezidence, Bermo Orizont şi Bermo Ambient, şi ansamblul de birouri şi apartamente Bermo Plaza.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: V. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro