Informatii

Locuitorii din Piata Caius Iacob s-au plans liberalilor din municipiu

22.08.2007 ⋅ 0 comentarii

Audienţele cu cetăţenii pornite de către organizaţia municipală a PNL au continuat zilele trecute în Piaţa Caius Iacob.
„Prin acest program reprezentanţii partidului sunt informaţi despre problemele celor care trăiesc în zonă. De exemplu la întâlnirea din Piaţa Caius Iacob au participat circa 60 de locuitori din zonă care ne-au adus în atenţie o serie de probleme specifice“ a  declarat Tiberiu Dekany, preşedintele organizaţiei municipale.
Acesta a adăugat că toate problemele ridicate vom fi notate, alături de propunerile făcute de cetăţeni şi se va încerca trimiterea unor răspunsuri în termen de 30 de zile.
Printre problemele semnalate în această zonă s-au numărat: dezordinea din faţa gării, amestecul de autobuze, prezenţa cât mai mare a persoanelor fără adăpost care de cele mai multe ori dorm pe băncile din parc. De asemenea, o altă sesizare a venit din partea locatarilor de pe strada Bihorului, unde, potrivit informaţiilor, un locatar şi-a transformat apartamentul în gheenă de gunoi, aici urmând a se începe o anchetă socială.
Locuitorii din zonă au mai solicitat rezolvarea alimentării cu electricitate a stâlpului ce luminează în parc, sârmele fiind neizolate, cofretul fără capac fiind un real pericol pentru toţi cei care trec prin zonă.
O altă nemulţumire o constituie pomii care cresc în viaductul ce leagă oraşul de cartierul Grădişte, vegetaţie care cu timpul va duce la deteriorarea podului.
„Acest mod de a ne informa despre realităţile oraşului, va continua în săptămânile viitoare”, a mai precizat Tiberiu Dekany.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro