Informatii

?Expo Tex Stil? - vizitatori multumiti, vizitatori dezamagiti

27.09.2007 ⋅ 0 comentarii

Sala Sporturilor Arad găzduieşte în aceste zile Târgul Naţional de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte, o expoziţie cu vânzare, în care arădenii interesaţi îşi pot achiziţiona de la cele mai noi accesorii de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru sezonul rece, până la lenjerie, tricotaje, pielărie şi chiar bijuterii şi poşete frumos colorate. La acest târg au fost invitate să participe firme din Arad, dar şi din întreaga ţara. Acestea şi-au expus cele mai interesante modele de îmbrăcăminte, la preţuri... nu foarte avantajoase, spre dezamăgirea unora. Expoziţia s-a inaugurat ieri, în jurul orei 12.00 şi va fi deschisă timp de cinci zile, între orele 10.00 – 19.00.
După cum aminteam şi adineauri, preţurile nu sunt tocmai promoţionale. La unele standuri de pantofi, se pot găsi perechi de încălţăminte care depăşesc 300 de lei noi. „Sunt confencţionate din piele” - este explicaţia comercianţilor. Încă de când şi-a deschis oficial porţile, arădenii au dat buzna pe la standuri, curioşi fiind de marfa atât de mediatizată prin media şi „fluturaşii” care s-au împărţit de câteva zile prin oraş. După doar câteva minute, poţi vizita întreaga expoziţie. Mic şi aglomerat, târgul a adunat în cursul zilei de ieri sute de arădeni, care însă nu au plecat toţi cu câte ceva acasă. Depinde şi ce anume vă interesează! Gecile de iarnă depăşesc 120 de lei, pantaloni mai groşi (universali) în jur de 80 – 100 de lei, în timp ce încălţămintea poate fi achiziţionată la un preţ de minim 90 de lei.
„Am fost şi anul trecut la acest târg, tot aici s-a organizat. Parcă mă aşteptăm să văd altceva, şi anul trecut, dar şi acum. Marfa, sinceră să fiu, nu mă dă pe spate. Aceleaşi bluziţe şi pantofi îi găsesc şi în magazinele de la noi, şi poate chiar mai ieftine. Nimic interesant, iar ce mi-a plăcut a fost foarte scump. Nu ne permitem...”, spune dezamăgită o vizitatoare.
Până duminică astfel, arădenii mai au ocazia să dea o fugă până la Sala Sporturilor din Arad şi să viziteze zecile de standuri care îi aşteaptă cu fel şi fel de accesorii.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro