Informatii

UTA are probleme de lot

04.10.2007 ⋅ 0 comentarii

UTA traversează o perioadă deloc fastă, conflictul la nivelul conducerii culminând cu demisia antrenorului Marius Lăcătuş. „Interimarii“ Roland Nagy şi Dan Ţapoş se confruntă cu o problemă delicată înaintea partidei de sâmbătă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, lista de indisponibili fiind îngrijorător de lungă. Portughezii Simao şi Edson se confruntă cu dureri la tendonul lui Achile iar Alex Bălţoi nu este recuperat complet după leziunea fibrilară suferită în meciul de cupă cu Sănătatea Cluj. Cei trei au totuşi şanse de a fi recuperaţi până la ora partidei cu trupa lui Pinalti. 
În schimb, Varga, care a fost prezent la antrenamente dar a făcut doar abdomene, aşteaptă rezultatul RMN-ului pentru a se opera la ligamentele genunchiului drept, nu are nici cea mai mică şansă de a apărea pe gazon. Lucru valabil şi pentru Bumbac, care acuză dureri musculare, Văsâie,  pubalgie şi mai nou Drida, leziune fibrilară ce necesită o săptămână de repaus. Mircea Ilie, care a acuzat o stare gripală înaintea meciului cu Buzăul, a făcut doar alergări uşoare, în timp ce coechipierii săi au disputat un joc cu temă pe teren redus.
Acestora li se adaugă accidentaţii pe termen lung, Branko Radovanovici şi Iulian Ştefan, care sunt internaţi la clinica din Bologna şi vor reveni doar la începutul returului.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro