Informatii

Campania de colectare a deseurilor ? amanata

08.10.2007 ⋅ 0 comentarii

La solicitarea Ministrului Mediului Attila Korodi, campania de colectare a deşeurilor de aparatură electrică şi electrocasnică din Arad, programată pentru 6 octombrie, se amână pentru data de 3 noiembrie, pentru a se coordona cu acţiunile desfăşurate în alte oraşe.
Reamintim că acţiunea este organizată de către Primăria Arad împreună cu operatorul de servicii publice de salubrizare SC POLARIS M Holding SRL şi se va desfăşura pe întreg teritoriul Municipiului Arad.
Astfel, arădenii sunt rugaţi ca, în data de 3 noiembrie, să depoziteze, în faţa casei sau pe platoformele gospodăreşti de colectare a gunoiului amenajate în cartierele de blocuri, aparatura veche la care doresc să renunţe. În aceeaşi zi, societatea de salubrizare va colecta aceste deşeuri şi va asigura transportul la un depozit autorizat pentru reciclare.
Categoriile de deşeuri care vor fi colectate sunt: aparatura de uz casnic, calculatoare, echipamente de telecomunicaţii, echipamente de iluminat, unelte electrice şi electronice (cu excepţia utilajelor industriale fixe de mari dimensiuni) , jucării, echipamente sportive şi de agrement.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro