Informatii

Consilierul Dorel Popa ? ?scai? pe camasa actualei administratii

26.10.2007 ⋅ 0 comentarii

În contextul noilor scumpiri  anunţate de către CTP pentru biletele şi abonamentele pentru mijloacele de transport în comun, consilierul municipal Dorel Popa pregăteşte un proiect de hotărâre în sensul unor reduceri aplicate angajaţilor cu venituri mici. „Pensionarii sunt alături de noi şi îi ajutăm pe cât posibil. Însă există mii de familii de arădeni care lucrează pentru sume destul de mici şi care circulă cu mijloacele de transport în comun şi pentru care, o nouă scumpire, nejustificată în condiţiile oferite călătorilor de către CTP, le-ar afecta grav bugetul. Deocamdată nu pot să spun dacă va fi vorba despre gratuitate sau despre o reducere pentru persoanele cu venit de până la 500 RON, însă voi analiza problematica cu juriştii pentru găsirea unei soluţii”, afirma Dorel Popa.
Conform declaraţiilor acestuia, proiectul de hotărâre ar urma să fie supus dezbaterii Consiliului Local în luna noiembrie a acestui an.
În altă ordine de idei, consilierul Popa, în cadrul conferinţei de presă susţinute ieri, îi solicita primarului Gheorghe Falcă publicarea în presa locală a modului în care au fost cheltuiţi banii pentru organizarea Eurorevelionului şi a Zilelor Aradului. „De două luni de zile am solicitat primarului Gheorghe Falcă aceste lămuriri şi nu le-am primit încă. De aceea îi solicit şi pe această cale, să publice modul în care s-au cheltuit aceşti bani, prin presă.  Pe de altă parte aş dori să aduc în atenţia opiniei publice alocarea a trei miliarde de lei pentru Casa de Cultură. Surprinzător acest gest făcut tocmai la final de an şi la început de an de campanie electorală.  Consider că valorile de care dispune Casa de Cultură  sunt destul de mari, încât noi achiziţii nu cred că ar fi pe deplin justificate. Sau poate va fi această locaţie folosită pentru campania electorală?!”, întreabă Dorel Popa.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro