Informatii

Sectorul bazar din Piata Mica se redeschide

29.10.2007 ⋅ 0 comentarii

Conducerea SC TOP SA anunţă că începând cu data de 1 noiembrie, sectorul „Bazar" din Piaţa Mihai Viteazul va fi dat în folosinţă. În acest sens,  începând din 25 octombrie agenţii economici sunt aşteptaţi să-şi ridice abonamentele de la sediul SC TOP SA.
Deşi iniţial etapa a doua a investiţiei viza modernizarea sectorului de legume şi fructe, între timp, în urma unor cu discuţii avute cu conducerea Primăriei s-a stabilit că prioritară este modernizarea halei.
„În cursul acestui an va avea loc licitaţia pentru efectuarea lucrărilor la hală. Urmează să stabilim care este valoarea investiţiei", a declarat Daniela Sabău, directorul SC TOP SA.  Renovarea halei a fost acceptată fără rezerve de producătorii  care îşi vând produsele lactate acolo, aceştia dorind, la rândul lor să li se ofere condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţii. De remarcat că modernizarea halei se va face etapizat, pentru a permite producătorilor să aibă un loc unde să-şi vândă marfa pe perioada efectuării lucrărilor. „Practic, hala va fi împărţită în jumătate. Într-o jumătate se vor efectua lucrări de modernizare, iar în cealaltă se vor vinde, în continuare, produse. Apoi, producătorii se vor muta în jumătatea modernizată iar lucrările vor continua în cealaltă jumătate", a precizat Daniela Sabău.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro