Informatii

Festival al fanfarelor

29.10.2007 ⋅ 0 comentarii

În cadrul Festivalului de muzică religioasă organizat de societatea Amicii Regelui Mihai, sâmbătă în mai multe locaţii din Arad au fost programate concerte de fanfară.
Astfel pe platoul din faţa Palatului Administrativ arădenii au putut asista la un adevărat spectacol oferit de membrii fanfarei Bisericii Penticostale Bătania. Fanfara Bisericii Baptiste Speranţa, dirijată de Petrică Ţurcaş a susţinut un concert în parcarea amenajată în zona fostului stadion CFR.
În parcul Eminescu, iubitorii de muzică religioasă şi de fanfară au putut asista la momentele artistice oferite de Fanfara Bisericii Baptiste Biruinţa, iar cei plecaţi la cumpărături au fost plăcuţi surprinşi de prestaţia fanfarei bisericii Baptiste Şiria şi Micălaca în parcarea hipermarketului amplasat la ieşirea din Arad spre Deva.
„Am încercat să aducem acest eveniment cât mai aproape de cetăţenii Aradului aşa că un festival al fanfarelor în cadrul Festivalului de Muzică Religioasă a constituit cea mai bună oportunitate pentru a face acest lucru“, a declarat viceprimarul Tiberiu Dekany, organizator al evenimentului.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro