Informatii

La Cluj cu jumatate de echipa

01.11.2007 ⋅ 0 comentarii

UTA se poate declara fericită că joacă azi cu CFR Cluj. Şi asta pentru că o programare a partidei peste trei zile, de exemplu, ar fi adus-o în imposibilitatea de a putea alinia unsprezece jucători valizi.
La o simplă strigare lista accidentaţilor îi cuprinde pe Iulian Ştefan, Radovanovici, Varga, Buican, Văsâie, Roszel, Bălţoi, Paşcovici, Edson şi Simao. Tudor, Miu şi Codreanu au fost excluşi din lot, Florin Dan nu poate evolua, aşa că antrenorului Marin Barbu i-au mai rămas la dispoziţie doar şaisprezece jucători „mari şi laţi“. Care sunt: Huţan, Mârne – Mihuţ, Bălan, Chiţa, Chiriţă, Bumbac, Vasiljevici, Hidişan, Hora, Djokovici, Crisiti Todea, Drida, Frăsineanu, Mircea Ilie şi Stojanovici.
Dintre aceştia va fi ales „unsprezecele“ de sacrificiu de la Cluj, acolo unde UTA are şanse minime de a scoate un rezultat favorabil în faţa echipei aflate pe prima poziţie a clasamentului. O echipă caracterizată de tehnicianul arădenilor astfel: „Dacă nu le merge pe stânga, forţează pe dreapta. Dacă nu le iese pe jos, joacă pe sus. Au jucători valoroşi, care beneficiază de toate condiţiile. Dar ne vom juca şansa, chiar dacă UTA trece prin momente grele la toate nivelurile, de la conducere până la lotul de jucători… “
Partida CFR Cluj - UTA va fi condusă la centru de vâlceanul Victor Berbecaru, asistenţi fiind Octavian Şovre (Oradea) şi Sorin Caia (Timisoara), în postura de rezervă aflându-se Lucian Dan (Aiud). Observatorii jocului sunt Florin Gâtejan (Bucureşti) şi Aron Huzu (Sibiu).  

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro