Informatii

Parlamentarii aradeni ?ncearca sa transfere Ministerului Apararii cheltuielile pentru unitatea din Gai

02.11.2007 ⋅ 0 comentarii

În această săptămână, proiectul de buget pentru anul viitor propus de guvern a intrat în dezbaterea comisiilor de specialitate ale parlamentului. În acest sens, deputatul Mihai Calimente membru al comisiei parlamentare  pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a declarat că parlamentarii din comisia sa au luat în discuţie bugetele propuse pentru apărare MIRA, SPP, SFS şi ORNIS. 
Calimente a declarat că parlamentarii PSD de Arad, Gheorghe Chiper şi Dan Ungureanu au depus la comisie un amendament care viza suportarea cheltuielilor de refacere a unităţii militare din Gai de către Ministerul Apărării, amendament care a fost susţinut de deputatul liberal şi de ministrul de resort în cadrul discuţiilor. „Din păcate însă, colegul de partid al domniilor lor, senatorul Popescu, membru al comisiei nu a agreat acest amendament şi împreună cu trei parlamentari PD au dat aviz negativ acestui amendament care ar fi scutit municipalitatea arădeană de cheltuieli“, a explicat Calimente.
Acesta a mai adăugat că intenţionează să susţină acest amendament al parlamentarilor social- democraţi şi în plen, chiar dacă avizul comisiei de specialitate este unul negativ.
Deputatul liberal a mai adăugat că dacă acest amendament nu va fi aprobat, unitatea din Gai va fi predată administraţiei arădene astfel ca aceasta să poată investi în modernizarea clădirilor de acolo. Predarea ar urma să aibă loc în cel mult două săptămâni.
Amendamentul vizează reamenajarea unităţii din Gai în vederea transferării Cetăţii Aradului administraţiei locale.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro