Informatii

TESTAREA SANATATII PRIN METODA BIOREZONANTEI

06.11.2007 ⋅ 0 comentarii

Interviu cu dr. Edith Kadar, competenţă biorezonanţă

 - În ultima perioadă se vorbeşte din ce în ce mai des despre testarea sănătăţii şi tratamentul prin biorezonanţă. Ce este, de fapt, biorezonanţa?
 - Este cunoscut  faptul ca organismul uman este un câmp electromagnetic care poate transmite şi recepţiona oscilaţii electromagnetice. Acestea nu pot fi văzute sau simţite. Este ca şi cum am emite căldura pe care nu o vedem. Corpul omenesc emite diferite oscilaţii, celulele, ţesuturile şi organele având fiecare propriile oscilaţii specifice. Aceste oscilaţii formează împreună spectrul total de oscilaţie al fiecăruia dintre noi. Tiparele energetice ale corpului pot fi de asemenea modificate de boală, infecţie, toxine sau radiaţii. Când suntem bolnavi, oscilaţiile substanţelor străine, precum metale grele, amalgame dentare, bacterii sau pesticide care sunt depozitate în corp, pot interacţiona cu imaginea oscilaţiilor noastre. Organele bolnave nu oscilează armonios.
Practic, cu cât suntem  mai sănătoşi, cu atât facem mişcare mai multă, avem activitate din plin. Când ne îmbolnăvim ,ne menajăm mişcările pentru că suntem lipsiţi de energie, şi nu mai putem fi activi . La fel se întâmplă şi în corpul nostru: celulele, ţesuturile şi organele noastre au o anumită frecvenţă de vibraţie când sunt sănătoase, şi alta când se îmbolnăvesc. Aceste frecvenţe de vibraţie dau rezonanţa; şi pentru că vorbim despre ţesuturi vii, vorbim şi despre BIO-REZONANŢĂ .
- La ce foloseşte biorezonanţa?
- La detectarea anomaliilor care preced apariţia bolilor fizice din corpul uman .Cu toţii ştim că boala nu apare peste noapte. Cu mult timp înainte de apariţia simptomelor fizice apar dereglări în vibraţia celulelor, apoi ţesuturilor, organelor, şi apoi în întregul corp. Atunci apare boala aşa cum o ştim. Dar, înainte se pot simţi în corp dureri, furnicături, înţepături, oboseală ,dar nu li se prea dă atenţie .De obicei se spune : “îmbătrânesc, ce mai vrei!”, dar ,de fapt ,corpul încearcă să ne comunice sa avem grijă de noi, altfel va fi şi mai rău . Dacă în acele momente am asculta “sfatul” corpului nostru, şi ne-am odihni mai mult ,am începe să mâncăm regulat, etc., nu am mai ajunge la boală .Am auzit des de la oamenii care au făcut boli cronice “Oh, dacă aş fi ştiut!”
 - Şi cum pot oamenii să ştie din timp că în corpul lor se pregăteşte să apară o anumită boală ?
- În primul rând efectuând-uşi regulat analizele şi controalele medicale.
 - Bine, dar acestea costă, când le faci preventiv, ce să mai vorbim de timpul luat cu plimbarea dintr-un loc în altul: sânge, plămâni, inimă, ginecologie , etc.
 - Da, aşa este .Tocmai de aceea au apărut aparatele de biorezonanţă, bazate pe tehnologie americană , capabile să determine în câteva minute anomaliile ce preced bolile fizice. Există mai multe tipuri de asemenea aparate, dar eu vă pot vorbi despre cel cu care lucrez, şi care cuprinde în el mai multe tehnici de determinare a rezonanţelor celulare. El se numeşte SCIO ,de la grecescul “a şti”, a fost pus la punct de profesorul Wiliam Nelson în cadrul agenţiei spaţiale NASA, unde a şi fost folosit în exclusivitate, până în urmă cu 3 ani, la testarea stării de sănătate a celor care doreau sa ajungă în spaţiul cosmic. Acum, tehnologia americană a ajuns şi la noi în ţară, chiar în Arad, şi astfel toată lumea poate beneficia de ea.
- Ce trebuie să se ştie, în primul rând, despre această testare ?
 - Că nu este invazivă, adică nu se folosesc ace substanţe de contrast sau alte metode neplăcute. Poate beneficia de ea oricine, inclusiv copiii, durează aproximativ o oră, şi implică participarea activă a pacientului testat .
- Cum adică?
- De obicei oamenii merg sa îşi facă investigaţiile şi îşi primesc apoi rezultatele analizelor, dar în tot acest proces ei nu prea au multe de spus .Se bazează pe medic, pe prescripţiile lor, fără să se implice activ în stabilirea şi refacerea stării de sănătate. În cazul testării prin biorezonanţă, omul este implicat activ în determinarea parametrilor de sănătate prin discuţii legate de stilul de viaţă ,alimentaţie ,odihnă ,inclusiv în stabilirea viitorului regim de viaţă.
- Ce se poate determina cu SCIO?
- În primul rând deficienţele nutriţionale : minerale, vitamine, aminoacizi ,etc; apoi prezenţa paraziţilor în corp ,cum ar fi viruşi ,bacterii ,ciuperci , viermişori. Se pot determina alergiile şi ce anume le provoacă ,toleranţele şi intoleranţele alimentare, prezenţa de metale grele în corp, nivelul de stres  fizic ,psihic şi emoţional. Se pot afla predispoziţiile genetice, adică ce boli ne pot aştepta în viitor, şi ce anume le poate declanşa. SCIO indică starea de sănătate a oaselor ,articulaţiilor şi coloanei vertebrale ,precum şi medicaţia optimă pentru fiecare dezechilibru.
Aş vrea să subliniez că acest tip de testare a sănătăţii nu înlocuieşte analizele medicale  tradiţionale, ci le completează, acelaşi lucru fiind valabil şi pentru tratamentul recomandat . Este o investigaţie opţională, foarte indicată atunci când vrem să ne schimbăm stilul de viaţă pentru a păstra sănătatea cât mai mult, dar nu ştim de unde să începem .
 - Dar cum poate un aparat să detecteze atâtea lucruri ?
 - Aparatul transmite corpului, prin 5 electrozi ataşaţi la mâini, picioare şi cap, impulsuri electromagnetice (aproximativ 65 milioane pe secundă ), înregistrând reacţia fiecărui organ şi celulă la acestea (feed back). Cu cât organul este mai sănătos, cu atât mai rapidă este reacţia înregistrată. Apoi, rezultatele sunt transmise unui computer, care le compară cu valorile optime, şi astfel sunt detectate anomaliile şi localizarea lor. Programul conţine frecvenţele de vibraţie ale tuturor celulelor din corp, atât cele sănătoase, cât şi cele bolnave. Nu uitaţi, vorbim de o tehnologie spaţială americană, ce îmbină elemente de fizică  şi medicină cuantică, energetică şi informaţională.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: prof. Elena Szentesi ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro