Informatii

Popor de criminali!?

07.11.2007 ⋅ 0 comentarii

În ultimul timp românii de peste hotare se confruntă cu un atac mediatic virulent din partea mass-mediei italiene pe motiv că suntem un neam de tâlhari şi ucigaşi.
Niciodată România nu a suferit o asemenea ruşine cum se întâmplă în aceste zile. Bineînţeles că faptele săvârşite de unii români aflaţi în străinătate depăşesc orice limită, deoarece tâlhăria şi violul sunt condamnate aspru în toate ţările civilizate. Problema cea mai spinoasă este că lucrurile au scăpat de sub control odată cu aderarea României la Uniunea Europeană. Atunci toţi trepăduşii şi pierde vară au început calea exodului pentru a se stabili într-o ţară din Comunitatea Europeană. Nici nu este de mirare că cei mai mulţi emigranţi se află în Italia, poate şi pentru faptul că italienii sunt latini, iar obiceiurile sunt destul de asemănătoare cu ale noastre.
Şi atunci, odată cu oamenii de bună credinţă care au mers la muncă pentru un trai decent şi a câştiga o pâine în plus, s-au strecurat şi alţii cu intenţii mai puţin creştine. Nu cred că aceştia sunt mulţi, dar cu siguranţă ies în evidenţă. Nu este tot una când intri într-un restaurant, iar la uşă se află un cerşetor sau o tânără cu un copil în braţe care cerşeşte. Priveliştea aceasta face ca toţi românii să fie în aceeaşi oală. După fapta oribilă pe care cetăţeanul de etnie rromă a săvârşit-o şi care este una dintre cele mai odioase posibile, sute de români sunt nevoiţi să se întoarcă acasă pentru că nu mai suportă ruşinea la care sunt supuşi în Italia. Dacă vor reuşii autorităţile italiene să cureţe ghetourile de boschetari vom vedea. Cert este că păta s-a aşezat pe România.
Dar, să nu uităm nici faptul străzile din România sunt pline de italieni, unii cu intenţii bune, iar alţii mai puţin bune, care au dat tunuri şi au plecat cu banii peste graniţă. De asemenea, unii italieni umblă doar după fustele româncelor, dar şi oameni de afaceri care îşi văd conştiincios de treabă şi pot convieţui alături de noi.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro