Informatii

Strategii de dezvoltare

07.11.2007 ⋅ 0 comentarii

Primarul oraşului Sântana, Viorel Enache, va participa miercuri, 7 noiembrie, la un workshop organizat la Timişoara de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest – ADR Vest în parteneriat cu Centrul de Asistenţă Rurală – CAR. Evenimentul se derulează în cadrul proiectului „Strategii locale pentru oportunităţi globale şi pentru un viitor european al comunităţilor locale din Vestul României: întărirea capacităţii de elaborare şi implementare a strategiilor de dezvoltare socio-economică la nivel local în Regiunea Vest (StrategVest)”.
Aşa după cum a fost anunţat, la eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţii a patru regiuni care au fost selectate pentru a beneficia de asistenţă la elaborarea unei strategii de dezvoltare, între care şi Microregiunea Sântana, alcătuită din oraşele Sântana, Curtici, Pâncota şi comunele Şimand, Olari, Zimand şi Zărand.
În cadrul workshop-ului, fiecare din cele 4 comunităţi va realiza o prezentare a documentului strategic propriu, urmând ca ceilalalti  participanţi, echipa de proiect şi experţii implicaţi să formuleze ultimele recomandări legate de finalizarea strategiilor. 

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro