Informatii

Petitie ?mpotriva primarului Falca

07.11.2007 ⋅ 0 comentarii

Conducerea Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat intenţionează să întocmească o petiţie îndreptată împotriva primarului Gheorghe Falcă, document care să fie făcut public şi pe care arădenii nemulţumiţi de edil şi de actuala administraţie locală să şi-l însuşească prin semnătură.
Marian Melinte, vicepreşedinte al PSD Arad, a declarat: „fiindcă Primăria Municipiului Arad nu binevoieşte să răspundă solicitării de a remite documentaţia necesară iniţierii proiectului de hotărâre care să asigure punerea în fapt a celor două sentinţe judecătoreşti referitoare la anularea contractului de vânzare-cumpărare a terenului fabricii de zahăr, conducerea Organizaţiei Municipale a PSD Arad a decis să întocmească o petiţie care să cuprindă cele mai grave abuzuri ale actualei administraţii locale, documentul urmând să fie supus dezbaterii şi ratificării publice. Astfel, arădenii care dezaprobă modul în care Gheorghe Falcă a înţeles să conducă oraşul prin contracte păguboase, demolări, afaceri imobiliare, împrumuturi şi investiţii inoportune, asocieri dubioase precum cele din scandalurile Recons, Casarom sau Parctronic, şi mai presus de toate, prin fapte de natură penală, vor putea să sprijine acest demers şi să semneze petiţia”.
„Vom redacta un document care să inventarieze toate scandalurile în care Gheorghe Falcă s-a târât pe sine, Primăria, Consiliul Local şi, înainte de toate, Aradul. Mandatul lui Gheorghe Falcă nu reprezintă altceva decât un cumul de tunuri imobiliare, de ţepe date arădenilor pe banii lor, de plimbări la DNA şi de multă, foarte multă, vorbărie. Gheorghe Falcă vorbeşte foarte frumos, mai ales atunci când taie panglici pe şantiere, dar de fapt în Arad nu se face nimic decât dacă prietenii primarului au de câştigat. Nimeni nu pune problema creditelor de zeci de milioane de euro, problema preţurilor supraevaluate ale lucrărilor, a sutelor de studii şi proiecte întocmite pe bani grei, a nenumăratelor inginerii instrumentate de edil în favoarea prietenilor săi şi a sponsorilor Partidului Democrat. Toate acestea le vom pune pe hârtie şi le vom cere arădenilor să decidă dacă sunt sau nu de acord cu ele. Credem că Gheorghe Falcă a pozat destul – vreme de trei ani şi jumătate – în erou şi considerăm că a venit momentul să apară în faţa arădenilor fără farduri! Nu este decât un demagog, un om fără scrupule, care încearcă să manipuleze în interesul propriu un întreg oraş, pe care îl lasă falit, îngropat în datorii şi cu un patrimoniu vândut preferenţial” afirmă vicepreşedintele PSD Arad Marian Melinte. Liderul social-democrat estimează că până la sfârşitul acestei săptămâni documentul va fi întocmit iar militanţii PSD vor putea ieşi în stradă pentru a-l prezenta arădenilor.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro