Informatii

Hoti de buzunare

23.11.2007 ⋅ 0 comentarii

O patrulă mobilă auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflată în serviciul de menţinere a ordinii publice în zona Gării C.F.R. din municipiul Arad, a fost sesizată de către B. Ilie, de 36 ani, din com. Beliu, jud. Arad, cu privire la faptul că a fost victima unui furt din buzunare.
Deplasându-se cu rapiditate în incinta gării şi bazându-se pe semnalmentele oferite de reclamant, jandarmii i-au depistat şi identificat pe C. Mariana Luminiţa, de 19 ani, din sat Cociuba Mică, jud. Bihor; C. Mariţa, de 17 ani şi C. Germanius Benjamin, de 16 ani, ambii din Arad, care, afându-se într-un restaurant din gară, au acostat persoana vătămată, iar C. Mariţa a prins lănţişorul de aur de la gâtul victimei cu intenţia de a-l smulge, moment în care, profitând de neatenţia victimei, C. Germanius Benjamin i-a sustras portofelul cu bani şi acte, din buzunarul hainei, după care au părăsit în grabă localul.           
Cei trei şi-au împărţit suma de 65 lei, găsită în portofel, iar de acesta au scăpat rapid, aruncându-l într-un coş de gunoi de pe peronul gării.
Portofelul cu actele de identitate, precum şi suma de 65 lei,  au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Celor în cauză le-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă de tâlhărie” şi „furt calificat”, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro