Informatii

O seară cu premii la CSM Arad

06.12.2007 ⋅ 0 comentarii

Cei mai merituoşi sportivi ai clubului municipal pe anul în curs au fost premiaţi ieri seară în cadrul unei gale festive organizată la sala de tenis de masă. Topul primilor zece sportivi pe 2007 este condus de Lucia Mihalache de la tir sportiv- prima

Cei mai merituoşi sportivi ai clubului municipal pe anul în curs au fost premiaţi ieri seară în cadrul unei gale festive organizată la sala de tenis de masă. Topul primilor zece sportivi pe 2007 este condus de Lucia Mihalache de la tir sportiv- prima reprezentantă a Aradului calificată deja la J.O. de la Beijing 2008. Tot pe prima treaptă a podiumului se situează şi jucătoarea de tenis de masă Dana Dodean- aflată foarte aproape de izbutirea calificării la olimpiadă. Clasamentul primilor zece sportivi îi mai cuprinde în ordine pe Bogdan Popa- gimnastică aerobică, atleţii Ştefan Pavel şi Andrei Gag, halterofilul Alexandru Frâncu, înotătorul Răzvan Blaga, Georgiana Pintea şi Anca Sârbu de la tir sportiv, pe locul zece fiind nominalizat atletul Sorin Mâneran.

În continuarea festivităţii şi Direcţia judeţeană de sport a premiat cei mai buni sportivi ai judeţului pe 2007: la feminin laureată este Dana Dodean ( CSM Arad- tenis de masă), la masculin titlul de cel mai bun sportiv i-a revenit canotorului Daniel Daniel (CSŞ Gloria), iar echipa anului a fost desemnată din nou B.C. ICIM Arad.

Recent instalat ca director al Clubului Sportiv Municipal Arad prof. Viorel Bitang a avut amabilitatea să ne acorde un scurt interviu:

-        Domnule director ce reprezintă pentru dumneavoastră această nouă funcţie, ţinând cont că îi succedaţi regretatului om de sport Eugen Roman?

Da este o nouă provocare pentru mine dar aceste aspecte mi-au plăcut şi în perioada de antrenorat.

Doresc să menţin acelaşi nivel ridicat înregistrat în perioada anilor 2002-2004 când clubul s-a situat între primele 5 la nivel naţional şi totodată să asigur bazei de selcţie pentru creşterea nivelului atât la începători, avansaţi cât şi la nivel de performanţă.

Dispariţia prematură a domnului Eugen Roman reprezintă cu siguranţă un moment dificil pentru club.

-       Cum apreciaţi rezultatele sportivilor din acest an?

Au fost rezultate foarte bune mai ales prin prisma calificării la J.O. a Luciei Mihalache şi unde sper că va ajunge şi Dana Dodean. De asemenea trebuie remarcate rezultatele juniorilor mici ceea ce înseamnă că vom avea un viitor ciclu olimpic reuşit.

    - Aţi afirmat că doriţi reînfiinţarea secţiei de canotaj o ramură aducătoare de medalii, cum rămâne insă situaţia cu sala de gimnastică?

Pentru anul viitor ne dorim să remediem şi la această secţie deficienţele existente în prezent. Vom lua oricum măsuri urgente pentru ca gimnaştii şi gimnastele să se poată pregăti în condiţii cât mai optime.

   -Vă mulţumim mult şi vă dorim succes în noua activitate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Puscuta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro