Stire

Orice pentru... numerele norocoase - Zeci de bilete LOTO furate

27.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Un arădean a reuşit să fure, în cursul zilei de duminică, 38 de bilete LOTO validate, de la o agenţie care funcţionează în incinta unui bar. Prejudiciul adus de tânăr se ridică la aproape 5.000 de lei.

Potrivit poliţiştilor, totul a fost bine pus la punct de tânărul care, probabil, plănuia de mult timp „atacul”. Se pare că bărbatul a completat 49 de bilete, iar în timp ce angajatul loteriei le valida, i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. La plecare, tânărul a lăsat pe masă un portofel, care părea a fi doldora de bani. I-a spus funcţionarului că revine imediat, însă pentru că acesta era ocupat cu validarea biletelor, a plecat cu tot cu 38 de bilete deja validate şi dus a fost. „Bărbatul nu  s-a mai întors, iar angajatul a deschis portofelul şi a găsit 60 de lei, restul fiind hărtii care dădeau impresia că portofelul este plin cu bani. Prejudiciul creat este de 4.885 de lei, iar cele 11 bilete pe care tânărul nu a apucat să le ia au fost anulate”, a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Pentru că localul în care s-a petrecut întregul spectacol nu este dotat cu camere de supraveghere, poliţiştii au ajuns într-un punc mort. Aceştia nu au imagini cu bărbatul şi, până acum, nici un suspect. Cu toate acestea, oamenii legii spun că identificarea hoţului s-ar putea face dacă acesta va revendica un eventual câştig.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro