Stire

Muncitor de la Semnalizări Feroviare, carbonizat ?n somn - Moarte cu multe semne de ?ntrebare

27.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat de 50 de ani a murit carbonizat în timp ce dormea. Acesta se numea Dănuţ R., era din judeţul Buzău şi lucra la Întreprinderea de Semnalizări şi Automatizări Feroviare. Baraca în care  bărbatul dormea a fost cuprinsă de flăcări, în urma unui scurtcircuit electric la un aparat de încălzit, din cauza unui cablu izolat necorespunzător.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit ieri dimineaţă, în jurul orei 4.00. Aceştia au fost alertaţi de un bărbat care locuieşte în apropiere de barăcile întreprinderii, de pe Calea 6 Vânători. Se pare că în aceste barăci dorm angajaţii întreprinderii. La sosirea echipajului, focul ardea puternic.  Muncitorul  de 50 de ani era deja decedat. Medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. „Flăcările erau de peste doi metri când am ieşi afară. Mi-era frică să nu ajungă şi la casa mea. Pe bărbat eu l-am scos afară, l-am pus pe jos şi i-am aprins o lumânare la cap. Avea arsuri grave şi a murit imediat”, ne spune bărbatul care a alertat pompierii.

Am încercat să luăm legătura şi cu reprezentanţii ISAF Arad însă aceştia ne-au pasat celor de la Bucureşti. „Eu sunt recent angajată aici, nu vă pot da detalii. Reveniţi sau sunaţi la Bucureşti pentru mai multe amănunte”, ne-a lămurit contabila. Nu ne-am dat bătuţi şi am luat legătura cu cei de acolo. Ni    s-a răspuns foarte sec şi scurt: „Am aflat că a fost un incendiu şi că un om a murit, însă nu îl cunoşteam şi nu ştiu cauzele incendiului. Aşa că nu vă pot spune mai multe”. Nimeni nu pare să îşi asume răspunderea pentru cele întâmplate şi nici vorbă de vreo anchetă în derulare.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro