Stire

Flanco World inaugurează cel de-al doilea magazin la Arad

27.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Odată cu apropierea sezonului estival, Flanco World le propune arădenilor promoţii speciale şi oferte diversificate

 

Bucureşti, 27 mai 2008: Flanco World, reţea de magazine ce aparţine retailerului Flamingo International, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de electronice, electrocasnice şi IT&C din România, inaugurează mâine, 28 mai 2008, cel mai nou magazin în Arad, în cadrul complexului comercial Armonia. Valoarea investiţiei efectuate pentru deschiderea magazinului Flanco World este de peste 1.5 milioane euro.

 

Noul magazin Flanco World, cu o suprafaţă de 3.000 mp, propune arădenilor oferte speciale şi promoţii diversificate de produse electronice, electrocasnice şi IT&C, răspunzând celor mai diverse dorinţe şi nevoi ale consumatorilor.

 

„Cel mai mare eveniment de fotbal din Europa, Campionatul European de Fotbal 2008, se apropie. În acest sens, estimăm o cerere tot mai mare pentru produsele electronice, electrocasnice şi IT&C din partea clienţilor în această perioadă şi, de aceea, dorim să venim în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor acestora cu oferte speciale şi promoţii diversificate, faţă de care au manifestat un interes permanent. Flanco World adaugă valoare acestei oferte prin comercializarea unor produse de calitate superioară la preţuri cât mai accesibile şi prin servicii suplimentare pentru clienţii săi”, declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

 

Vizionarea la superlativ a celui mai mare eveniment fotbalistic din următoarea perioadă, EURO 2008, este definită cu ajutorul televizorului LCD 26751 SEG, cu diagonală de 66 cm şi o rezoluţie 1366x768, timp de răspuns 8 ms, la cel mai preţul de 999 lei.

 

Se apropie sezonul estival şi Flanco World nu te lasă la greu. Pentru a păstra o temperatură optimă în locuinţă, alege aparatul de aer condiţionat INCLIMA 9000 BTU, cu o capacitate de răcire nominală/încălzire nominală de 9700 Btu/h, cu funcţii de răcire, încălzire, ventilare, dezumidificare, automat şi o funcţie specială, care îţi va conferi un somn liniştit şi odihnitor. Produsul este disponibil la preţul promoţional de 799 lei, cu instalare standard inclusă.

 

Păstrează-ţi berea la rece pentru a viziona cu prietenii Campionatul European de Fotbal din această vară, în combina frigorifică Indesit BAAN 10, cu o capacitate totală de 249 l. Funcţia Hygiene Control va ţine departe de alimentele tale microbii şi mirosurile neplăcute ce pot apărea în frigider. Acest produs poate fi achiziţionat la un preţ de doar 799 lei.

 

Poţi uita de vechea maşină de spălat, fiindcă Flanco World îţi propune cea mai bună ofertă: maşina de spălat Indesit WIN8, cu o clasă de eficienţă energetică A, o capacitate de încărcare de 5kg, şi care îţi pune la dispoziţie 15 programe de spălare pentru toate tipurile de ţesături, la un preţ de doar 699 lei.

 

Flanco World propune arădenilor un super pachet ASUS, format din notebook ASUS, cu procesor Intel Core2Duo T5450 1.66 GHz, cu memorie de 2 GB DDR2 667, hard cu o capacitate de 120 GB, DVD RW Dual Layer, un mouse şi o geantă specială pentru notebook, la preţul de 2.199 lei.

 

În magazinele Flanco World, poţi găsi super pachetul HP format din camera digitală, cu 5 megapixeli, zoom optic 3x şi ecran LCD 6cm şi imprimanta foto, cu 4800*1200 dpi, la un preţ de doar 299 lei.

 

A venit momentul să îi cumperi copilului tău cadoul mult visat: un super pachet format din monitorul LCD NEC 72VM, cu diagonală 17”, rezoluţie 1280x1024 şi sistemul cu procesor Intel Celeron D 420, cu memorie 1GB DDR2 667, hard cu o capacitate de 160 GB, DVD RW Dual Layer, la preţul promoţional de 1.399 lei.

 

Toate aceste produse şi multe altele pot fi achiziţionate din noul magazin Flanco World din Arad, începând cu 28 mai 2008.

 

Despre Grupul Flamingo International:

 

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, fiind în acest moment unul dintre liderii de pe piaţa adresată.

 

Strategia Grupului Flamingo constă în consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală, prin extinderea reţelei de magazine Flanco World în toate regiunile ţării şi prin continua îmbunătăţire a performaţelor magazinelor tradiţionale Flanco şi Flamingo Computers. În prezent, există 21 locaţii Flanco World în cele mai importante regiuni de retail ale țării. 

 

Reţeaua Flanco World presupune magazine cu suprafeţe de vânzare mari (1.000 m² – 3.000 m²), care oferă clienţilor o experienţă de cumpărare unică, prin varietatea produselor disponibile, precum şi printr-o gamă largă de servicii pre şi post vânzare oferite. Grupul Flamingo International pune un accent deosebit pe servicii de calitate oferite clienţilor săi, pornind de la servicii de creditare, consultanţă în vânzări şi până la servicii de întreţinere şi service.

 

Înființat în anul 2002, FDC (Flamingo Distribution Center) este liderul segmentului de distribuție de componente IT din România, incluzând, în portofoliul său, 100 de vendori și 5000 de repere, cuprinzând tot ceea ce este esențial în termenii distribuției de componente IT&C și Audio-Video pe piața locală. 

 

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, devenind astfel prima şi singura companie din industrie prezentă pe piaţa de capital. 
fashiondays.ro