Stire

Carrefour ?şi deschide porţile

28.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Primul centru comercial din oraş se deschide azi, pe Calea Aurel Vlaicu.  Cu o investiţie de aproximativ  20 de milioane de euro şi pe o suprafaţă de vânzare de 7.400 mp, Carrefour îşi doreşte să pună în practică şi în Arad conceptul comercial inovator care corespunde aşteptărilor consumatorilor din această zonă, adică un hypermarket cu cele mai bune preţuri din judeţ.

Ieri, Carrefour s-a inaugurat oficial

Situat într-o zonă cu potenţial de dezvoltare, el va constitui cu siguranţă un veritabil pol de atracţie pentru consumatorii din Arad, dar şi pentru celelalte zone apropiate, propunând produse şi servicii la cel mai bun raport dintre calitate şi preţ.

Pentru Carrefour Arad au fost create 440 noi locuri de muncă, iar de la înfiinţarea sa şi până acum, Carrefour România a făcut deja peste 7.000 de angajări.

Galeria comercială reuneşte peste 80 de magazine noi, pe o suprafaţă de 15.000 mp. Arădenii vor avea la dispoziţie magazine de îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri, decoraţiuni interioare, farmacii, optică, pet shop, produse IT sau articole sport.

Carrefour este lider pe formatul de hypermarket în România, realizând în anul 2007 o cifră de afaceri de peste 800 de milioane de euro, cu o creştere de aproape 50% faţă de anul 2006.

Fiind unul dintre cele mai importante monumente istorice existente în România, oraşul Arad a atras atenţia brandului şi,  alături de Red Management Capital au iniţiat acest proiect.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro