Stire

La Zădăreni - O educatoare beată a bătut un copil

29.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Caz şocant în localitatea Zădăreni. Un copilaş de doar patru anişori a fost lovit de educatoarea sa în timpul programului de  grădiniţă. Mai mult, după ce părinţii s-au adresat, extrem de supăraţi, oamenilor legii, poliţiştii au stabilit că bătăuşa consumase alcool în timpul serviciului.

Părinţii băieţelului au observat ieri, imediat după grădiniţă, că acesta era vânăt pe braţ. L-au întrebat ce s-a întâmplat şi au aflat cu stupoare de la copilaş că fusese lovit de doamna educatoare. Imediat s-au adresat Poliţiei, care a declanşat o anchetă. Femeia a fost luată la întrebări şi cum în localitate circula deja zvonul că educatoarea le cam trage la măsea, a fost testată cu alcooltestul. Astfel s-a aflat că femeia de 54 de ani consumase băuturi alcoolice.

Informată despre incident, conducerea Inspectoratului Şcolar Arad a luat atitudine. „Mâine dimineaţă la prima oră, directorul şcolii din Zădăreni va convoca consiliul de administraţie pentru a se proceda la sancţionarea educatoareai“, ne-a declarat Marius Gondor, inspector şcolar general. Acesta a specificat că este pentru prima dată în judeţul Arad când un cadru didactic este depistat că a consumat băuturi alcoolice la locul de muncă.

Mama preşcolarului agresat de educatoarea beată va merge cu minorul la medicul legist. Femeia este hotărâtă să o dea în judecată pe educatoare pentru comportamentul său.

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: C. B. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro