Stire

Vasile Goldiş - ?nt?lnire electorală cu final nefericit

29.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Bătălia electorală a depăşit orice limite în satul Vasile Goldiş (Mocirla) din comuna Beliu. Candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Consiliul Local –  Ioan Mihoc a lovit cu maşina un susţinător al primarului democrat-liberal, Pavel Ţica. Poliţiştii au demarat o anchetă împotriva lui Ioan Mihoc care este cercetat pentru omor din culpă.

Anchetatorii ne-au informat că în cursul serii de duminică a avut loc o manifestaţie electorală a liberalilor şi ţărăniştilor (candidaţi pe liste comune) ce s-a desfăşurat la baza sportivă din satul Vasile Goldiş. După ce participanţii la eveniment au consumat mici şi bere, la un moment dat, Pavel Mârne a scandat numele primarului Pavel Ţica, afirmând că el nu va vota liberalii. Gurile rele spun că mai mulţi susţinători PNL-işti l-au lovit pe „intrus” cu pumnii şi picioarele, alungându-l din zonă. Acest lucru nu apare însă în raportul poliţiei. Ulterior candidatul liberal  - Ioan Mihoc l-a lovit pe Pavel Mârne cu maşina, aparent uşor, victima fiind transportată la locuinţa sa de câţiva vecini care i-au sărit în ajutor. După câteva ore de la incident, Pavel Mârne a decedat în propria locuinţă. „În urma efectuării constatării medico- legale asupra persoanei decedate s-a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat unor politraumetisme multiple. În incinta terenului de fotbal din localitatea Vasile Goldiş unde se desfăşura un meci de fotbal, M. Ioan, de 51 ani, din localitatea Vasile Goldiş, a efectuat o manevră de mers înapoi cu un autoturism Dacia şi        l-a lovit fără să-şi dea seama pe M. Pavel”  - se mai specifică în comunicat.

Procurorul criminalist Cristian Lazăr ne-a explicat că a fost informat de teribila întâmplare luni dimineaţa. „Ne-am deplasat la faţa locului, unde cadavrul se afla deja în sicriu. Am dispus ca acesta să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Cadavrul prezenta leziuni pe partea dreaptă acolo unde a fost lovit de maşină“, ne-a declarat acesta. Mai mult, se pare că evenimentul rutier s-a produs în îmbulzeala creată de o ploaie torenţială în timpul întâlnirii electorale. Participanţii s-au îmbulzit spre case, iar şoferul cercetat în acest moment pentru ucidere din culpă nu a văzut victima, lovind-o cu maşina.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Razvan_Cretu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro