Stire

Simfonia verii compusă de ARMONIA

29.05.2008 ⋅ 0 comentarii

Sute de arădeni au luat ieri dimineţă cu asalt centrul comercial Armonia. Cu mic, cu mare, aceştia au năvălit pe porţile imensului centru comercial, încă de la ora 8.00. Au fost întâmpinaţi de clowni, prinţese, mimi, pitici şi multe personaje de poveste iar doamnele au primit şi trandafiri.

Parcul comercial Armonia cuprinde hipermarketul de talie internaţională Carrefour, pe o suprafaţă totală de 11.000 metri pătraţi, cu o suprafată de vânzare de 7.400 metri pătraţi, şi magazinul de bricolaj Bricostore, construit pe 10.000 mp.

Galeria comercială reuneşte peste 80 de magazine noi, pe o suprafaţă totală de 15.000 mp. În galeria Armonia vor exista, de asemenea, o mulţime de alte servicii de care vor putea beneficia din plin clienţii centrului, cum ar fi decoraţiuni interioare, farmacie, optică, pet shop, produse IT dar şi articole sportive. Nu lipsesc nici cafenelele sau fast food-urile, iar pe culoare sunt amplasate şi băncuţe de lemn pe care arădenii, obosiţi de atâta shopping, se pot odihni în voie.

Centrul comercial, situat la ieşirea spre vama Nădlac, dispune de peste o mie de locuri de parcare, destinate maşinilor personale ale vizitatorilor. Însă şi cei care nu deţin un autoturism pot ajunge foarte uşor la Armonia, cu ajutorul autobuzelor puse la dipoziţie de Primărie. Zilnic vor circula 96 de curse de autobuz cu plecare din staţiile Podgoria, la un interval de 50 de minute şi UTA, la un interval de 11 minute.

Nici cei mici nu au fost uitaţi astfel că în data de 1 iunie Armonia a pregătit un adevărat spectacol pentru ei. Spectacolele se vor ţine lanţ începând de la ora 10.00 şi până la 20.00 iar micile vedete din oraş vor evolua special pentru copii. Pe lângă toate acestea, cei mici vor avea parte de tot felul de surprize cum ar fi face painting, clowni, figurine din baloane, muzică dar şi distracţie. Întreaga petrecere de 1 iunie se va desfăşura sub sloganul „Fii vedetă marca Armonia!”

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro