Stire

Pentru o clipă de neatenţie, Bătută crunt de un şofer

06.06.2008 ⋅ 0 comentarii

O fetiţă de doar 14 ani a fost bătută ziua, în plină stradă, de un şofer foarte nervos. Se pare că bărbatul agresiv este chiar medic. Din fericire, fetiţa a fost scăpată din mâinile bătăuşului de către un agent de pază, care trecea întâmplător prin locul unde se petrecea incidentul.

„Pe trotuar, pe partea stângă se afla o fetiţă care striga după ajutor. Am văzut că era un bărbat aplecat peste ea aşa că am oprit maşina şi i-am sărit în ajutor”, spune Adalbert Tzank, salvatorul fetiţei.

Totul a pornit, se pare, de la supărarea şoferului, care era cât pe ce să o lovească pe fetiţă cu maşina. Fata spune că se deplasa cu bicicleta, spre casă şi că ar fi reuşit să traverseze pe zebră, însă şoferul s-a luat după ea. Nervos, acesta a coborât din autoturism şi    i-a aplicat minorei o „corecţie”.

Plină de sânge şi speriată, a început să strige după ajutor, în speranţa că cineva se va încumeta să o ajute să scape din mâinile bărbatului. „A venit din spate şi m-a prins de cap. Eu atunci am început să urlu şi el a început să mă lovească cu pumnul. A spus că putea să mă omoare”, spune, încă speriată, fetiţa agresată.

Părinţii fetei sunt revoltaţi de această întâmplare şi nu îşi pot explica gestul bărbatului. „Fata era foarte speriată. Oare cum a putut să o loveasca aşa? Îşi face singur dreptate?”, spune foarte supărată Mariana Moisa, mama fetiţei.

Părinţii nu au lăsat lucrurile aşa şi mama fetei a dus-o, ieri, pe micuţă la medicul legist. După aceea au mers direct la Poliţie unde au depus o plângere. „Astăzi (n.r. ieri) a fost depusă o plângere, mama fetei afirmând că fata a fost lovită de un şofer. Se pare că acesta a oprit maşina şi i-a aplicat minorei câteva palme. A fost prezentat şi un certificat medico-legal pentru două sau trei zile de îngrijire medical. Noi am demarat o anchetă în acest sens iar bărbatul este acum cercetat pentru loviri şi alte violenţe”, ne-a declarat Camelia Tuduce, purătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Contactat, bărbatul acuzat a refuzat să comenteze incidentul. Însă, părinţii adolescentei nu se dau bătuţi şi vor să îl dea în judecată pe bărbat dar şi să îl reclame la colegiul medicilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro