Stire

Răsturnare spectaculoasă

06.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Trei tineri au scăpat cu viaţă ca prin urechile acului după ce autoturismul în care se aflau s-a dat peste cap. Spectaculoasa răsturnare s-a produs ieri seară, pe strada Bodrogului, în apropiere de aeroport.

Tinerii se îndreptau spre casă, la Timişoara. La un moment dat, autoturismul a lovit o bordură după care s-a dat peste cap. Cei trei pasageri au ieşit din autoturism prin geamul şoferului. Din fericire, o singură persoană s-a ales cu câteva răni uşoare la nivelul unui braţ. Şocat, şoferul nu îşi putea explica nicicum întâmplarea. „Nu aveam viteză. Maxim 50 la oră. Şi dintr-o dată am simţit că-mi fuge volanul. Apoi      ne-am trezit răsturnaţi. Nici acum nu îmi dau seama ce s-a întâmplat”, ne spune Dănuţ Bujanovschi, în vârstă de 26 de ani.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere a sosit imediat la faţa locului pentru cercetări. Imediat au fost emise şi concluziile. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile. Carosabilul fiind umed, autoturismul a derapat, după care s-a răsturnat peste cap”, ne-a declarat Costel Trişcă, agent şef în cadrul SPR Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro