Stire

Colţul lui Bebiţu! Ţ?nţarishima

06.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Cei care merg la pescuit la Mississippi riscă să nu se mai întoarcă niciodată acasă. Nu am auzit încă să fie descoperite pe dunga Mureşului scheletele nefericiţilor devoraţi de ţânţari, dar nici mult nu mai este. Prinse în beţia electorală precum câinii când fac nuntă, autorităţile competente au uitat să mai dea cu soluţie împotriva insectelor care transformă în iad orice tentativă de partidă de pescuit. În liniştea tulburată de zumzăitul ameninţător al ţânţărimii care se pare că a  devenit mutantă,  şi va ajunge în curând să vâneze peşti, orice ai încerca să faci se transformă într-un coşmar.

Pur şi simplu nu poţi nici măcar să-ţi faci nevoile, o scoţi afară şi într-o secundă se năpustesc cu furie un milion de ţânţari amatori de felaţie, mâine poimâine vor fi tribunalele pline cu pescari pe care soţiile îi condamnă, că în loc să meargă la pescuit, au fost la curve şi s-au potcovit cu tot felul de boli ruşinoase. Până şi lansarea momelii a devenit imbosibilă. Cum e în aer, zburătoarele înarmate cu trompe de elefant o sug toată, iar apoi, nemulţumite că nu le-a ajuns nici cât să pună pe-o măsea,  se răzbună pe undiţari. În trecut, cei care evadau din Guyana Franceză, luau cu ei un tovarăş ca să aibă mâncare pe drum. Acum se va ajunge ca atunci când mergi să dai cu băţul, să duci un om de sacrificiu pe care să-l legi de-o salcă, ca să aibă ţânţărimea ce devora, poate aşa o să te lase-n pace cât stai pe acolo.

Pentru că un armistiţiu cu hoarda insectelor nu se poate încheia. Nici să le dai şpagă ca la dom’ judecător Lazăr nu merge, iar sprayurile şi cremele din comerţ nu au nici un efect. Mă tem că se va întâmpla o nenorocire atunci când vor trimite într-un târziu avioanele să dea cu soluţie, piloţii riscând să se ciocnească-n aer cu vacile şi oamenii ridicaţi la ceruri de roiurile nemiloaselor insecte. Insecte care au ajuns între timp,  la dimensiunile unei  bufniţe. Doar v-am zis că au devenit mutante, Cernobâlul este de vină!

Dacă nu se face ceva pentru soluţionarea problemei, o să fie necesară intervenţia armatei, care va fi nevoită să folosească tunurile antiaeriene pentru a ne elibera de sub tirania ţânţărească. Asta dacă între timp nu a devenit în urma potopului de înţepături şi populaţia României mutantă, şi va zbura, dând cu neruşinare din trompă pe unde apucă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro