Stire

Cod galben - Vin ploile

06.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis o avertizare de cod galben pentru 20 de judeţe. ANM-ul atenţionează că începând de joi şi până vineri seară vor avea loc ploi însemnate cantitativ dar şi intensificări de vânt. Printre judeţele avertizate se află şi Aradul.

Meteorologii spun că începând de miercuri seară, de la ora 18.00 şi până vineri seară, la ora 21.00 va ploua în averse ce pot avea şi caracter torenţial. Aceştia mai specifică şi că frecvent vor exista fulgere şi tunete, dar şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În acest interval, cantităţile de precipitaţii ar putea depăşi local 30-35 de litri pe mp şi izolat chiar 50 de litri pe mp şi vor fi chiar condiţii de grindină.

Vremea pentru zilele pentru în care este anunţat codul galben nu este deloc plăcută. Cerul va fi în cea mai mare parte noros, vor exista şi furtuni izolate însoţite de tunete şi fulgere dar şi averse risipite.

„Suntem pregătiţi să  intervenim ca întotdeuna, în cazul în care va fi nevoie de ajutorul nostru”, ne-a declarat Sorina Ambruş, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro