Sport

M?rne, portarul de la UTA, beat la volan

09.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă noaptea, puţin după ora 1.00, rutieriştii l-au depistat în trafic pe Marius Mârne, unul dintre portarii echipei UTA. Acesta se afla în stare avansată de ebrietate şi a fost transportat imediat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu toate că numele fotbalistu-lui era trecut în registrul spita- lului, medicii de la UPU au re- fuzat să furnizeze informaţii cu privire la starea în care acesta a juns la spital.

Contactat telefonic, goal-keeper-ul „Bătrânei Doamne” a infirmat cele întâmplate sâmbătă noaptea: „Nu este nimic adevărat, nu eu am fost prins băut la volan ci un prieten de-al meu căruia nu vreau să-i dezvălui identitatea. El conducea maşina, iar mie nu mi-au fost recoltate nici un fel de probe biologice. Efectiv nu înţeleg de ce atâta tam-tam pe acest subiect. În definitiv sunt în vacanţă, în timpul meu liber şi fac ce vreau. Şi dacă eram eu cel depistat de poliţişti nu văd care ar fi problema”, a declarat Marius Mârne.

În ultima perioadă mai mulţi fotbalişti din ţară au avut probleme în timp ce se aflau în trafic : atacantul de la Poli Iaşi, Ionuţ Bâlbă a fost prins în stare de ebrietate la volan, dar a încercat să muşamalizeze cazul, iar jucătorul Stelei, Mihăiţă Pleşan gonea cu viteză excesivă pe raza judeţului Mehedinţi, fiind înregistrat de aparatul radar.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro