Stire

?ncepe Transport ? Ar

12.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Astăzi, la ora 11.00, Expo Arad Internaţional va deschide porţile celei mai mari expoziţii. Este vorba despre  Transport-Ar, târg internaţional de transporturi profesionale, rutiere, feroviare, servicii conexe şi salon auto. Totodată este şi ultimul târg din acest sezon, iar anul acesta  va reuni un număr de 140 firme din ţară şi din străinătate. Acestea  vor expune pe o suprafaţă interioră de 3.100 mp şi o suprafaţă exterioară de 15.000 mp.

La târg se vor găsi cele mai performante autoturisme şi utilitare aparţinând unor firme de renume. Târgul va fi deschis până pe  data de 15 iunie la ora 16.00. Pe toată perioada evenimentului, între orele 12.00-15.00, pe baza biletului de intrare, vizitatorii, vor primi mici şi bere gratis din partea organizatorilor. Preţul biletului de intrare  este de doi lei

La organizarea acestui eveniment şi-au adus contribuţia Ministerul Transporturilor, Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România, Autoritatea Rutieră Româna – ARR, AGP - Poliţia Rutieră Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro