Stire

Colţul lui Bebiţu! Toma Odiosul

12.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Furtuna de la finele săptămânii trecute le-a demonstrat încă o dată cetăţenilor oraşului Lipova lipsa de reacţie a celor aleşi de ei. Nepăsarea autorităţilor locale în faţa vitregiilor naturii, împreună cu circul electoral la care se dedă viceprimarul care a nenorocit prin indolenţă şi nepricepere atâta amar de ani localitatea de pe malul Mureşului, a dat naştere unei stări de scârbă a electoratului vis a vis de turul doi al alegerilor locale. Bătuţi de Dumnezeu, cu nişte edili ce par că au evadat din Institutul  Naţional de  Geriatrie ,,Ana Aslan”, nu le-a mai rămas decât să spere că natura nu îşi va arăta iarăşi colţii.

Cei care l-au botezat Toma Necredinciosul pe viceprimarul care în curând va deveni o tristă amintire, greşesc. Toma Odiosul ar fi mult mai bine. Un om care pentru nişte voturi a ajuns să calce în picioare fără nici o jenă cadavrul politic al domnului colonel Popina, căruia i-a fost slugă devotată până de curând, nu merită un alt nume. Înarmat cu un discurs la fel de elocvent precum gumarii cu care se afişează în faţa electoratului, candidatul Toma dă un exemplu de-a dreptul patologic de neruşinare şi bătaie de joc faţă de locuitorii care au avut ghinionul să-l aibă în fruntea lor. Fără să-i pese că tupeul său electoral s-ar putea răsfrânge în mod negativ asupra sănătăţii precare a domnului Popina, acesta îl condamnă pentru toate relele din oraş. Probabil că vrea să-l îngroape aşa cum a îngropat în uitare şi oraşul pe care l-a condus în calitate de viceprimar spre dezastru.

Lipova este în agonie. Datorită nepăsării unor oameni de factura viceprimarului, subsolurile blocurilor din urbe vor ajunge în curând rezervaţie naturală pentru vidre, canalizarea fiind mai proastă ca într-un oraş bombardat. Mă mir că nu a început să se laude că va creşte bugetul primăriei exportând în Asia şobolanii, care sub gloriosu-i mandat s-au prăsit într-un an cât alţii în zece şi-au ajuns cât pisicile. Iar el vrea cu tot dinadinsul să pună basca pe primărie.  Ce-i mai trebuie?! Atâţia ani au fost de ajuns, probabil la viitoarele alegeri îşi va lepăda cizmoaiele şi va apărea în faţa electoratului încălţat în opinci şi-o să le explice că el nu are nici o vină că oraşul s-a transformat într-o comună uitată de Dumnezeu.

Aşa nu se mai poate, totul are o limită!

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro