Stire

Maşini furate, cu destinaţia fier vechi

12.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Doi arădeni de 41, respectiv 33 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce s-a stabilit că erau autorii mai multor furturi de autoturisme pe care, mai apoi, le vindeau la fier vechi.

Totul a ieşit la iveală în urma mai multor cercetări ale   oamenilor legii alertaţi de către Petru H., căruia îi fusese furat autoturismul. Conform procedurilor, autoturismul a fost dat imediat în urmărire locală dar şi în judeţele limitrofe, fiind mai apoi implementat în aplicaţia de furturi auto. Această procedură a dat roade, poliţiştii reuşind la scurt timp să identifice hoţii, ca fiind Ioan I. şi Csaba B, amândoi din Arad.

Luaţi la întrebări, cei doi au recunoscut că au furat autoturismul. Apoi le-au povestit oamenilor legii cum s-au folosit de o platformă cu care l-au transportat. Intenţia clară a hoţilor era de a dezmembra autoturismul după care urma să fie predat la fier vechi. Cu aceste informaţii, poliţiştii au decis să efectueze un control în casele celor doi. Nu mică le-a fost mirarea când, pe lângă autoturismul Dacia furat, în curtea casei unde locuieşte Csaba B., au mai fost găsite încă cinci autoturisme în diverse stadii de dezmembrare. Pentru acestea, bărbatul nu deţinea nici un fel de act de proprietate.

Acum cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Însă poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili şi provenienţa celorlalte autoturisme.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro