Stire

?Carnavalul Florilor? la PP16

12.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Copiii de la Grădiniţa PP 16 din Arad au sărbătorit ieri „Carnavalul Florilor”.

„Carnavalul Florilor” este deja la a-18-a ediţie, copiii din cele zece grupe ale grădiniţei pregătind  câte un dans, ales cu mare grijă de educatoare, pentru a-i  încânta în special pe părinţi dar şi pe invitaţi.

Grupa mare C a ales un program artistic bazat mişcări de gimnastică.

„Ne pregătim de aproape trei săptămâni pentru această serbare. Copiii au fost foarte încântaţi. Am ales această temă pentru că îi reprezintă. Gimnastica artistică este cea mai potrivită pentru ei, mai ales că sunt plini de energie. Pentru acest carnaval i-am costumat destul de viu şi colorat, pentru că şi ei sunt ca nişte flori”, a spus Adelina Haica, una din educatoarele grupei.

„Cele zece grupe, împreună cu doamna director institutor, s-au străduit atât prin costumaţii cât şi prin conţinutul punctelor artistice să încânte părinţii, în mod special, dar şi pe ceilalţi prezenţi”, a completat Aurica Groza, educatoare a grădiniţei.

Momentul spectacolului a adunat în curte zeci de părinţi, dornici de a-şi admira copiii pe scena din curtea grădiniţei, dar şi locatari din Cartierul Vlaicu, care s-au arătat foarte încântaţi de acest carnaval.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro