Stire

Episodul II - Poliţiştii, acuzaţi de violenţă

12.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Povestea tânărului arădean care susţine că ar fi fost bătut de poliţişti în data de 24 martie a acestui an în localitatea Pâncota, continuă.

Se pare că băiatul trebuie supus acum unei operaţii destul de complicate, medicii fiind nevoiţi să îi reconstruiască nasul. Din spusele cadrelor medicale, loviturile i-au distrus oasele feţei.

Adolescentul şi-a păstrat varianta iniţială a poveştii şi susţine că a fost luat de poliţişti dintr-un bar, încătuşat şi dus la sediul secţiei din Pâncota. Acolo, mai spune el, ar fi fost bătut de doi poliţişti, fără nici un motiv, pînă a doua zi în zori. Băiatul a ajuns la spital cu răni pe tot corpul iar acum, după atâtea luni, va fi supus şi unei intervenţii chirurgicale. Poliţiştii nu au fost intimidaţi de acuzaţiile tânărului şi au depus pe numele lui o plângere pentru ultraj.

Însă acum toate datele acestui controversat caz se află în mâinile procurorului din Ineu iar ancheta nu a fost încă definitivată. „Dosarul se află la procurorul din Ineu iar ancheta este pe rol. Dacă la finalizarea anchetei, poliţiştii vor fi găsiţi vinovaţi, sigur că vom lua şi noi măsurile care se impun”, ne-a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Familia tânărului este hotărâtă să se facă dreptate cu orice preţ şi spune că dacă în ţară nu se vor putea bucura de acest drept, nu va ezita să se adreseze instanţelor internaţionale.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Corina_Neagu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro