Stire

Colţul lui Bebiţu! Sfaturi de viaţă

13.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Arătând că nu-i pasă că nu se va mai putea urca vreodată într-un avion, un tânăr de paisprezece ani din Arad  a luat taurul de coarne şi s-a apucat să-şi împăneze instalaţia cu bile. Iniţiativa, lăudabilă de altfel, a sfârşit prost pentru că din lipsă de experienţă, tânărul cu pricina nu a sterilizat biluţele respective. Când îţi bagi bile, trebuie să ţii cont de nişte lucruri. Cunosc mulţi care şi-au băgat, în puşcărie sau armată fiind, de plictiseală, bile în organul genital. Bilele ideale sunt din plastic, dar să fie un plastic dur, care să reziste la frecare. Soluţia perfectă este să-ţi bagi şapte bile, în varianta patru de susţinere şi trei de atac. Şi să ai la îndemână spirt pentru dezinfecţie şi pentru câte un gât de curaj. Apropo, le mai poţi face şi din fund de sticlă de şampanie, dar atenţie cum le pileşti, că trebuie să fie perfect netede.

Nu este bine să începi cu bile din prima. Pentru început, îţi poţi face din elastic de chiloţi strungă şi tot felul de împletituri denumite popular arici pentru carici, abia apoi e ideal să treci la nivelul superior în care îţi bagi bile. Iar pentru cei cu adevărat duri, asta e Pepsi, probele de foc ale bărbăţiei fiind reprezentate de cu totul alte procedee.

De exemplu, poţi să-ţi scoţi o za din lanţul de la picior şi după ce îţi găureşti glandul cu un cui, să ţi-o bagi acolo ca belciug, unicul impediment al acestui procedeu fiind că urinezi prin trei locuri şi îţi poţi stropi tovarăşii de celulă. Dar cine ar avea curajul să se pună cu tine, când ai ditamai zaua implantată?! Până şi gardienii te vor privi cu un respect amestecat cu teamă, şi vor ezita din instinct să se aplece în faţa ta când scapă cheile pe jos. Ar mai fii aripioara de rechin, asta se pune deasupra şi trebuie reglată înainte de fiecare număr, şi bineînţeles pentru cei geloşi în amor, mustăţile din coadă de cal. Dacă consoarta ştie că ai băgate aşa ceva, nu te va înşela chiar dacă prima comisie de liba o ai peste douăzeci de ani. Pentru că atunci când o prinzi o răneşti în aşa hal cu alea, că nu o mai poate coase nici Medicina Legală. Pentru amatorii de artificii mai există coada de şobolan şi urechile de şoarec. Un expert şi le poate băga cu măiestrie astfel încât dă să mişte, împreună cu coada, atunci când ţi se scoală.

Aşa că, tinere care ai pornit pe drumul anevoios al bărbăţiei zilele trecute, ai de unde alege. Să îţi dea Domnul putere să apuci să le încerci pe toate. Te salut cu stimă şi consideraţiune.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Glasul_Aradului ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro