Stire

Prefectură - Pregătiri pentru alegerile de duminică

13.06.2008 ⋅ 0 comentarii

Gavril Popescu, prefectul Aradului, Adrian Bâcleşanu, şeful Jandarmeriei şi Alexandru Tanco, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie au început pregătirile pentru a menţine ordinea în timpul celui de-al doilea tur de scrutin de duminică.

Astfel, numărul persoanelor de ordine a fost  mărit, mai ales în localităţile unde miza este mare. ,,La primul tur, după cum se ştie,     s-au pierdut două ştampile de vot. Vrem ca acest lucru să nu se mai întâmple. Avem un plan de acţiune. Buletinele sunt tipărite, iar în data de 14 iunie vor fi distribuite, începând cu ora 6.30 la cele 131 de secţii de votare”, afirmă prefectul Gavril Popescu. De asemenea, atât şeful Inspectoratului de Poliţie, cât şi  cel al Jandarmeriei  au declarat că s-au luat toate măsurile pentru o pază cât mai bună a buletinelor şi secţiilor de votare. ,,În efectivul de pază avem 258 de poliţişti, 20 de jandarmi şi peste 10 poliţişti de frontieră. Vor fi şi echipe de rezervă, care se vor afla în apropierea secţiilor de votare pentru a interveni cât mai repede în caz de nevoie. Vor fi peste 115 poliţişti şi 36 de jandarmi. Nu vrem ca în anumite localităţi să se producă incidente şi de aceea am mărit paza” mai spune Gavril Popescu. Toţi au vorbit despre secţiile de votare la care se aşteaptă să fie probleme însă nimeni nu a vrut să specifice zona respectivă. La primul tur au existat şi câteva plângeri,  printre care  una împotriva unui cetăţean care a votat de două ori.

Prefectul a răbufnit  

Cerându-se detalii despre cazul agentului DPIR anchetat, Gavril Popescu a răbufnit şi a adus injurii ziariştilor care au mediatizat scandalul, în special celor de la publicaţia noastră, făcându-i în nenumărate rânduri incompetenţi şi egali cu zero, fără să fie capabil să răspundă întrebărilor adresate cu privire la scandalul politic izbucnit la Ineu, afirmând sus şi tare că totul este o minciună şi o informaţie neverificată.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia_Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro