Stire

Nicolae Ioţcu a depus jurăm?ntul pentru funcţia de preşedinte al CJA

26.06.2008 ⋅ 0 comentarii

· „Vom continua proiectele începute pentru dezvoltarea Aradului!”

„Jur să respect constituţia şi legile ţării...” Acestea au fost doar câteva dintre cuvintele rostite de noul preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, în cadrul şedinţei de validare a mandatului domniei sale, desfăşurată ieri dimineaţă la Sala festivă a Tribunalului Arad, în prezenţa vicepreşedintelui Tribunalului Arad, Silvia Nădăban, prefectului Gavril Popescu, colegilor de partid, primarilor din judeţ, dar şi a fostului preşedinte Iosif Matula.

 După finalizarea jurământului, Nicolae Ioţcu a primit ropote de aplauze, felicitări şi strângeri de mâini din partea celor prezenţi.

„Acest angajament mi l-am luat în primul rând faţă de cetăţenii judeţului care mi-au acordat votul. Aşa cum în mandatul trecut, în calitate de senator, am dovedit că prin eforturi şi muncă se pot face multe pentru cetăţenii judeţului Arad, promit că şi în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad voi depune aceeaşi muncă pentru a ajuta judeţul Arad şi a continua dezvoltarea în judeţul nostru, astfel ca, după patru ani, să putem spune că am făcut lucruri bune şi să avem puterea să privim în ochi cetăţenii judeţului”, a declarat Nicolae Ioţcu.

Despre proiectele prioritare pe care şi le-a pus în plan pentru perioada următoare, proaspătul preşedinte a spus: „În primul rând vom continua ceea ce s-a început. Aradul are proioecte mari în care este angrenat. Este vorba despre masterplanul la apă canal în valoare de 140 de milioane de euro, pe care în decursul acestor zile îl vom depune în forma finală, programul pentru deşeuri, de aproape 30 de milioane de euro şi sigur, toate proioectele începute în domeniul educativ, în Ordonanţa şapte, dar mai ales tot ceea ce înseamnă reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene. Acestea sunt lucrurile care vor fi prioritare pentru noi pentru infrastructura judeţului, ajutând astfel la dezvoltarea Aradului în continuare.”

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro