Stire

Unităţile alimentare, controlate

03.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad au început controalele la unităţile de alimentaţie publică, terase, localuri în care se serveşte mâncare şi în unităţile de comercializare, pentru a verifica produsele perisabile servite sau vândute consumatorilor. Tematica de control a fost adoptată pentru protejarea consumatorilor împotriva riscului de a cumpăra şi consuma alimente posibil periculoase ca urmare a depozitării necorespunzătoare, în condiţiile climatice actuale, cu temperaturi deosebit de ridicate.Controalele se vor desfăşura pe toată perioada verii, venind ca o completare a activităţii de control ce implică verificarea condiţiilor oferite de locurile de petrecere a timpului liber: ştranduri, piscine, parcuri de distracţie, debarcadere.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andreea_Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
melthdesign.ro/