Stire

Amenzi pentru produsele accizabile

22.07.2008 ⋅ 0 comentarii

În luna iulie, în urma acţiunilor făcute de comisarii Gărzii Financiare Arad pe raza judeţului, au fost aplicate amenzi contravenţionale în cuantum de 124.000 de lei.

În decursul lunii, pe lângă acţiunile de monitorizare a achiziţiilor intracomunitare, au fost demarate un număr de 50 de acţiuni de verificare, care s-au finalizat prin aplicarea de amenzi contravenţionale, din care în control, s-au încasat în valoare de 20.000 lei. Tot în aceste acţiuni de verificare s-au făcut confiscări în valoare de 100.000 lei. De asemenea, până în prezent s-au făcut trei sesizări penale către Parchet, sesizări ce au un prejurdiciu estimat 135.000 lei.

Au fost făcute şi se fac în continuare în urma sesizărilor, verificări încrucişate pentru stabilirea realităţii şi legalităţii operaţiunilor evidenţiate în contabilitatea agenţilor economici, la care au existat suspiciuni cu privire la înregistrare. Domeniile aflate în vizorul Gărzii Financiare în luna iulie până în prezent, au fost agenţii economici ce se ocupă cu produse accizabile, în special cele armonizate: produse petroliere, alcool şi ţigarete.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro