Stire

Un milion de lei noi pentru pietruiri şi alimentare cu apă

23.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iosif Matula a participat ieri, la Bucureşti, la o şedinţă organizată de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDPL).

Subiectele întâlnirii au fost: stadiul implementării Planului Operaţional Regional (POR) şi analiza metodelor de impulsionare a pregătirii proiectelor finanţabile prin POR. „Judeţul Arad stă bine în ceea ce priveşte implementarea POR, iar în cadrul întâlnirii, domnul ministru Laszlo Borbely a subliniat foarte clar că, deşi suntem în perioada concediilor, este nevoie de un ritm constant de muncă, pentru a respecta toate termenele la proiectele aflate în derulare”, a declarat Iosif Matula.

O veste bună pentru judeţul nostru este că, în urma rectificării bugetare, Aradul primeşte la programul de pietruiri (pe HG. 577/1997) suma de 500.000 lei, iar pentru cel de alimentare cu apă tot 500.000 lei.

De asemenea, conform afirmaţiilor vicepreşedintelui CJA, în cadrul întâlnirii a fost lansat proiectul pilot de reabilitare experimentală a unor drumuri de interes local. Astfel că şi judeţul nostru va avea un tronson de drum care va fi reabilitat prin folosirea unor tehnologii noi.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro