Stire

Atenţie! Se fură

31.07.2008 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii arădeni atenţionează din nou agenţii economici să asigure paza societăţilor pe care le deţin dat fiind numărul mare de furturi produse în ultima perioadă.

În urma unui bilanţ realizat în primele şase luni ale acestui an s-a constatat  că cea mai mare parte a infracţiunilor  din judeţul Arad sunt furturi din magazine sau diverse societăţi comerciale. Tocmai pentru a evita astfel de incidente, IPJ Arad recomandă mare atenţie la persoanele care se plimbă aparent fără nici un motiv printre rafturile  magazinului, bagajele clienţilor este recomandat să fie lăsate la intrare, în cabina de probă să nu se intre decât cu un singur obiect vestimentar, magazinele cu program non stop să servească pe timp de noapte doar printr-un gemuleţ şi să nu se păstreze sume mari de bani în casa de marcat.

Oamenii legii recomandă ca şi alegerea personalului să se facă cu mare atenţie, deoarece în multe dintre furturi au fost implicaţi şi vânzătorii. Toate aceste avertizări, pe lângă un sistem de protecţie cât mai sofisticat, vor diminua riscul ca unitatea comercială să cadă pe mâna hoţilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro