Stire

Gropi de gunoi improvizate sub pretext de reabilitare

31.07.2008 ⋅ 0 comentarii

În plin Bulevardul Revoluţiei, în clădirea Palatului Cenad, intrarea de acces ce serveşte muncitorilor angrenaţi în procesul de reabilitare a străzilor a devenit groapă de gunoi, spre ruşinea celor ce sunt vinovaţi.

Mai mult, în vecinătate se află  un fast-food ce are şi o terasă. Astfel, trecătorii au ca privelişte o groapă de gunoi care a apărut şi „crescut“ pe una dintre arterele cele mai circulate, în apropiere de Primărie, lângă societăţi şi instituţii de larg interes.

Chiar dacă lucrările de reabilitare au cuprins întreg oraşul iar situaţia haotică este de înţeles, asta nu scuză existenţa mizeriilor, aruncate evident de trecători. Nu se ştie a cui este vina, însă este jenant să arunci gunoaiele într-un loc atât de central, când coşurile de gunoi sunt amplasate în apropiere.

În Arad, frapant este că în apropierea multor instituţii există gropi de gunoi la vedere. Una dintre acestea este în apropierea clădirii Asociaţiei Handicapaţilor Neuromotori. Iar lista poate continua cu staţiile de tramvai care abia au început să funcţioneze şi care sunt deja invadate de gunoaie. Rezolvarea acestor probleme ridică semne de întrebare deoarece în asemenea cazuri cei vinovaţi nu răspund de faptele lor. Pentru că acest aspect ţine de educaţie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro