Stire

?n weekend, Alcoolul, ?n atenţia Poliţiei Rutiere

04.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă noaptea a avut loc o acţiune a Serviciului Poliţiei Rutiere pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul consumului de alcool. Acţiunea s-a desfăşurat atât în municipiu, cât şi în judeţ, pe DN69, în localitatea Şagu şi Vinga, pe drumul judeţean 709 B, în Şofronea şi Curtici şi pe drumul judeţean 682, localitatea Zădăreni, Bodrogul Nou, Felnac, Secusigiu, Fântânele şi Frumuşeni.

În municipiu, agenţii de circulaţie au colaborat cu echipe din cadrul Poliţiei de Ordine Publică şi DEPIR, care au fost prezenţi pentru a elimina posibilele conflicte.

În urma acţiunii a fost depistat un tânăr de 30 de ani, din localitatea Sânpetru German, care a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere şi au fost reţinute 8 permise pentru consumul băuturilor alcoolice la volan.

„Atragem atenţia tuturor conducătorilor auto, că aceste acţiuni vor continua să fie întreprinse de Poliţia Rutieră având în vedere că  acest gen de fapte sociale nu mai depind de infrastructură ci de caracterul şi educaţia fiecăruia”, a declarat Răzvan Meszar, subinspector în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro