Stire

Din nou, haos ?n r?ndul călătorilor cu tramvaiul

05.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Prima zi în care a fost oprită circulaţia tramvaielor pe ruta Podgoria-UTA, s-a soldat cu producerea unui haos general în rândul călătorilor. Deşi presa a anunţat modificările apărute în perioada în care se lucrează la liniile de tramvai, cât şi staţiile de autobuz de unde poate fi luat un mijloc de transport, arădenii au fost cuprinşi de panică.

De la primele ore ale dimineţii, staţia de tramvai de la Podgoria a fost plină ochi de persoane care se deplasau la locul de muncă, sau spre alte destinaţii, şi care nu au dat ascultare sfaturilor transmise de Compania de Transport Public, în privinţa modificărilor impuse de ritmul lucrărilor de modernizare a liniilor de tramvai. Astfel, călătorii, dezorientaţi, nu au avut habar de locul de unde pot lua autobuzul pentru a ajunge la UTA. Cei mai mulţi nu s-au interesat la chioşcurile de bilete pe care era afişat în mod explicit locul în care era marcată staţia de autobuz. În schimb, toţi      s-au grăbit spre staţia de autobuz de lângă Catedrala Ortodoxă de la Podgoria, şi au aşteptat în neştire venirea autobuzului, când staţia de plecare era în faţa Liceului de Artă „Sabin Drăgoi”.

„Am aşteptat 20 de minute după autobuz, dar aici venea numai cel care mergea la Sere. În cele din urmă am mers în staţia de tramvai şi chiar mi-am notat pe unde circulă autobuzele, pentru a nu mai păţi ca astăzi. Eu nu m-am uitat la televizor la ştiri, şi nu am ştiut că nu mai circulă tramvaiul până la UTA. De acum înainte îmi cumpăr ziarele pentru a fi la curent cu astfel de informaţii,” declară Ileana Ţ., 37 de ani.

Nemulţumirile au cuprins masa de oameni dezinformaţi, care au aruncat întreaga vină asupra primăriei, pentru că nu i-a informat nimeni de schimbare. Adelin M, în vârstă de 25 de ani, declară nemulţumit: „Nu înţeleg de ce nu am fost anunţaţi că nu mai circulă tramvaiele până la UTA. Aşa le schimbă, nici nu ştii de la ce să te aştepţi în a doua zi. Puteau măcar să ne anunţe.”

Le reamintim tuturor cetăţenilor că, pentru a nu se crea un precedent din haosul generat pe străzile Aradului de dezorientarea mulţimii, este nevoie de o minimă informare, care poate fi obţinută din presă sau de la chioşcurile de la care se pot achiziţiona bilete de tramvai.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Andrea Dorotovics ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro