Stire

Viitorii poliţişti comunitari, ?n examene

06.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Ieri  s-a desfăşurat încă o etapă din concursul pentru ocuparea posturilor  libere din cadrul Poliţiei Comunitare Arad. Cei aproximativ 50 de candidaţi au încercat să îşi demonstreze talentele sportive în cadrul celor trei probe pe care le-au avut de susţinut: viteză, abdomene şi rezistenţă.

„Pentru postul de şef birou  Ordine Publică sunt disponibile două locuri, pentru care au candidat şase persoane, doar trei dintre ele prezentându-se la examenul de azi, iar pentru agent sunt disponibile 34 de posturi pentru care au candidat 42 de persoane, unul dintre ei renunţând chiar cu câteva minute înainte de a da startul, fără să cunoaştem motivul”, a declarat Valer Mărginean, şef Serviciu Ordine şi Siguranţă Publică Arad.

Baremurile după care au fost notate persoanele candidate sunt cele care se practică în toată Poliţia Comunitară din ţară, acestea fiind aprobate şi prin hotărârile de consiliu.

„Cu cei care vor reuşi să ocupe posturile, vom face pregătire fizică în fiecare săptămână, timp de trei luni de zile, cel puţin”, a completat Valer Mărginean.

Cu emoţii  dar foarte dezinvolţi, candidaţii au susţinut probele fără nici cea mai mică problemă, încercând fiecare  să scoată un timp cât mai bun.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: A. Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro