Stire

Tataee de la Bug Mafia - Accident la Vladimirescu

11.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Tataee de la BUG MAFIA a lovit frontal un mopedist, sâmbătă seara, chiar în localitatea Vladimirescu. Vedeta formaţiei a intrat într-o depăşire, deşi marcajele interziceau clar acest lucru, şi din neatenţie a lovit din plin un mopedist, care în acest moment se află în stare foarte gravă la spital. Şoferul Tatae s-a ales cu dosar penal şi probabil că va rămâne şi fără permis de conducere.

Membrii formaţiei se întorceau de la un concert din localitatea Periam, unde a avut loc festivalul pe Mureş şi se îndreptau spre Bucureşti. Liderul formaţiei, Vlad Irimia, cunoscut sub porecla de Tataee, se afla la volan. Din grabă, dorind să scape cât mai repede de o coloană de maşini, acesta a intrat într-o depăşire neregulamentară. În acelaşi sens de mers se afla şi un mopedist, care se pare că nu a fost observat de vedetă, lovindu-l din spate. Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată de urgenţă la spital, şi se află încă în stare destul de gravă.

„În jurul orei 21.45, şoferul unui  autoturism ce se deplasa spre Deva, pe raza comunei Vladimirescu, a efectuat o manevră de depăşire în zona de acţiune a indicatorului „depăşirea interzisă“ şi a marcajului longitudinal continuu. Când autoturismul a ajuns pe sensul opus a surprins şi accidentat grav un mopedist, care s-a angajat în efectuarea virajului la stânga. Conducătorul mopedului a folosit casca de protecţie omologată, însă nu a folosit elemente  reflectorizante. Atât conducătorului auto cât şi mopedistului le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Desfăşurăm în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul şi pentru stabilirea încadrării juritice”, a declarat Daniel Ştefan Iaroslav, subinspector din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

• Nimeni nu l-a băgat în seamă

Un nume în muzica românească, membrul formaţiei care a dat tonul muzicii hip-hop, Tataee este, din primele cercetări, vinovat pentru producerea accidentului, lucru confirmat de poliţiştii prezenţi la faţa locului. De altfel, aceştia au precizat, că autorul accidentului s-a purtat într-un mod exemplar. În ciuda acestui aspect, până în prezent, nici unul din membrii formaţiei nu s-a interesat de starea sănătăţii victimei. Ioan Bartok, mopedistul accidentat, este internat la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Acesta s-a ales în urma impactului puternic, cu multiple fracturi şi unele complicaţii la nivelul coapselor iar momentan se află sub atenta supraveghere a medicilor.

„Nu mai îmi amintesc ce s-a întâmplat. Pur şi simplu m-a lovit din spate şi m-am trezit după câteva ore în dureri groaznice la spital. Până în prezent nu m-a căutat nimeni din partea lor, deşi m-aş fi aşteptat. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, mai ales că ei sunt formaţia mea preferată şi nu      m-aş fi gândit că  o să ajung să fiu accidentat atât de grav tocmai de unul dintre ei. Nu ştiu ce o să fac mai departe,  acum contează doar să îmi revin şi să scap de durerile groaznice pe care le îndur. Trebuie să mă refac repede pentru că am o situaţie materială mai slăbuţă şi trebuie să mă întorc la serviciu”, a declarat Ioan Bartok.

 Am încercat să luăm legătura cu impresarul trupei Bug Mafia, care, în după amiaza zilei de ieri, nu ştia despre accidentul în care au fost implicaţi membrii formaţiei.

„Habar nu am avut despre cele întâmplate. Momentan nu am numărul lor, pentru că mi s-a închis telefonul de pe care colaborez cu ei. Dar reveniţi mai târziu şi o să vă pun cumva în legătură cu Tataee”, a declarat şocată de cele auzite, Mădălina Simionescu, impresarul unei agenţii care colaborează cu trupa.

Deşi se arăta grav afectată de cele auzite, spre seară când am încercat să o contactăm din nou, telefonul dânsei era în afara ariei de acoperire.

În cele din urmă, am reuşit să stăm de vorbă, chiar cu Tataee, care foarte oficial şi politicos, a declarat următoarele: „Nu vreau să comentez acest incident. Îmi pare rău pentru cele întâmplate şi vă pot spune doar că las organele abilitate să îşi facă treaba,  aşa cum este şi normal.”  Întrebat de ce nu  l-a contactat pe cel pe care l-a rănit, Tataee a continuat „Neoficial vă spun că am încercat să vorbesc cu el, însă nu am reuşit. Am sunat la spital dar nu a răspuns nimeni. Mâine (astăzi n.r.) o să merg personal la spital să văd cum se simte şi să stau de vorbă cu el”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro